Black RavenWolf
Wie is Black RavenWolf

Wie is Black RavenWolf

Ik ben Black RavenWolf

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen

Wie is Black RavenWolf? De enige echte manier om te weten wie ik ben is door mij persoonlijk te eren kennen. Helaas heeft alleen niet iedereen die mogelijkheid om mij persoonlijk te leren kennen. Voor hen die dat niet kunnen leg ik op deze pagina uit wie ik ben. Ook vertel ik op deze pagina kort iets over mijn verleden. Zodat je een beeld kunt krijgen over wie Black RavenWolf is.

Hoe ik aan de naam Black RavenWolf ben gekomen

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik aan de naam Black RavenWolf ben gekomen. Er zijn ook mensen die denken Black RavenWolf mijn echte naam is. Hieronder leg ik uit hoe ik aan de naam Black RavenWolf ben gekomen.

De naam Black RavenWolf is mijn heksennaam en is een variant op de beroemde Engelstalige schrijfster Silver RavenWolf. Toen ik haar naam voor het eerst hoorde vond ik het een hele mooie naam en ik wilde net zo’n mooie heksennaam hebben. Echter wilde ik een andere variant hierop, want ik vond dat ik haar naam anders zou stelen en dat wilde ik niet.

Ik heb de naam Black RavenWolf niet zomaar gekozen als mijn heksennaam, want het heeft ook nog een betekenis voor mij. Het woord Black staat voor dat heksen vaak in het donker werken. Vroeger waren heksen heksen gedwongen om in het donker te werken om vervolging te voorkomen. Vandaag de dag hoeft dit gelukkig niet meer en werken heksen vooral in het donker, omdat het hun werk een meer magische karakter geeft. Daarnaast is zwart ook de kleur van introspectie wat een belangrijk onderdeel is van Hekserij.

Om mijn persoonlijke betekenis van de raaf en wolf uit te leggen begin ik bij de wolf als krachtdier. De Wolf is vrij bekende krachtdier in de Hekserij en andere paganistische groeperingen en staat voor: Snel van begrip, snakt naar vrijheid, handelt instinctief en voelt zich bedreigt – gebrek aan vertrouwen (in jezelf of in een ander). De raaf is helaas een minder bekende krachtdier terwijl de raaf mooie eigenschappen heeft. De raaf staat voor: Innerlijke reizen. dromen, magie en metamorfose.

Mijn leven in volgelvlucht

Ik ben geboren in een mooi plaatsje in de Veluwezoom. Na de scheiding van mijn ouders toen ik ongeveer 2,5 jaar oud was heb ik als eerst samen met mijn moeder in een stacaravan op een camping gewoond aan het rand van het bos totdat we later een eigenhuisje kregen.

Tot de pubertijd had ik eigenlijk wel een vrij goed en fijn leven, naast dat ik naar het speciaal onderwijs moest omdat ik een achterstand had van 3 jaar, doordat ik een spraak taal probleem had.

In die periode was ik heel vaak bij mijn oma. Mijn ouders waren niet echt gelovig en of praktiserend. Door mijn oma kwam ik wel in aanraking met religie. Religie is in mijn leven altijd een belangrijk onderdeel geweest dat mij uiteindelijk tot de “Oude Religie” heeft geleid.

Mijn leven vanaf mijn pubertijd tot ongeveer 12 jaar geleden is vrij onstabiel te noemen. Ik ging de ene internaat in en de ander uit. Net als dat ik de ene crisiscentrum in en de ander weer uitging totdat ik uiteindelijk op straat kwam en dakloos werd. Nadat ik weer een huis had dreigde ik nog een aantal keren dakloos te worden, maar door goede vrienden en kennissen ben ik niet dakloos geworden.

Nu woon ik alweer 12 jaar in een plaatsje aan de Merwede en de Biesbosch in het Zuiden des lands waar ik nu een rustig en stabiel leven heb.

Hoe ik een heks ben geworden

Vaak krijg ik de vraag hoe ik een heks ben geworden, hoe ik op het pad van de heks ben gekomen en waarom ik de “Oude Religie” ben gaan bestuderen. Deze vragen zijn natuurlijk te begrijpen. Vooral omdat er nogal een taboe rust rondom Hekserij en veel mensen (nog steeds) bang zijn voor heksen. Dit komt voornamelijk door het beeld dat rondom heksen en Hekserij hangt en gecreëerd is door voornamelijk (sprookjes) boeken (teken) films en de Christelijke kerk.

Op mijn pagina Mijn Heksenpad ga ik in op hoe ik met Hekserij in aanraking ben gekomen en hoe het komt dat ik heks ben gekomen. In het kort komt het hier op neer. Op mijn 18de leerde ik mijn eerste heks kennen. Helaas kon ik op dat moment niet aan voldoende informatie komen over Hekserij om op het heksenpad te komen. Op latere leeftijd leerde ik wat energie is. Dit heeft mijn interesse ik Hekserij opnieuw aangewakkerd.

Mijn transitie van man naar vrouw

Veel mensen weten helaas niet wat een transgender is. Gelukkig zijn er steeds meer programma’s op de televisie waar transgenders in voorkomen. Hierdoor neemt de bekendheid gelukkig toe. Net als het begrip voor transgenders. Er is alleen nog wel heel veel te winnen.

Wanneer je in transitie gaat betekend dit dat je een traject ingaat om van je geboortegeslacht naar je wensgeslacht te gaan of het geslacht waarmee je jezelf identificeert. Een transitie gaan niet op de een op andere dag. Daar komt heel veel bij kijken. Er kunnen heel veel hobbels op de weg liggen en er moeten soms hele zware en moeilijke keuzes worden gemaakt. Op de pagina Mijn Transitieverhaal neem ik je mee op mijn transitie.

Wat valt er nog meer over mij te vertellen

Er valt natuurlijk nog veel meer over mijzelf te vertellen zoals wat ik in mijn dagelijks leven doe en wat mij in mijn dagelijks leven bezighoudt. Mijn bedoeling van deze pagina is om jullie een klein beetje achtergrond informatie te geven over wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat mij op dit moment bezig houdt. Op de pagina’s Mijn Heksenpad en Mijn Transitieverhaal ga ik dieper in op sommige aspecten van mijn leven. Volg mijn socials als jullie mij beter willen leren kennen of volg mijn blog artikelen.

Ontvang gratis mijn dag planner "Plan4succes"

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn dag planner "Plan4Succes" waarin je leert mediteren en een ontwikkel een effectieve meditatiepraktijk

Je gegevens word gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacy-verklaring.

Winkelwagen0
Er liggen nog geen artikelen in je winkelwagen
Verder winkelen